
Madland Podcast
Er du evigt nysgerrig på madens forunderlige verden? Lyt med og bliv klogere på hvem, der driver den samfundsansvarlige forandring af vores madsystemer. Madland er en madpolitisk podcast, hvor Marie Sainabou Jeng, stifter af Madland, undersøger idéer og visioner og møder mennesket bag.
Produceret af Solvej Kyung-Sook Christiansen og tilrettelagt af Marie Sainabou Jeng.
Madland er et madpolitisk og fællesskabende samlingspunkt for samfundsansvarlig gentænkning af vores madsystemer. Vil du tage del i forandringen, så hop ind på vores hjemmeside og skriv dig op til vores nyhedsbrev, og følg med på vores sociale kanaler. Her kan du engagere dig, blive klogere og finde inspiration og viden.
Nysgerrig på mere Madland? Skriv dig op til vores nyhedsbrev her: https://madland.dk/nyhedsbrev/
Produceret af Solvej Kyung-Sook Christiansen og tilrettelagt af Marie Sainabou Jeng.
Madland er et madpolitisk og fællesskabende samlingspunkt for samfundsansvarlig gentænkning af vores madsystemer. Vil du tage del i forandringen, så hop ind på vores hjemmeside og skriv dig op til vores nyhedsbrev, og følg med på vores sociale kanaler. Her kan du engagere dig, blive klogere og finde inspiration og viden.
Nysgerrig på mere Madland? Skriv dig op til vores nyhedsbrev her: https://madland.dk/nyhedsbrev/
Seneste episode
24. Byudvikling i Aarhus’ Sydhavnskvarter med madens mikroliv i midten (09-07-2025)
Tidligere episoder
- 23. Demokratisk og lokal handling med Sébastien Verpoorten 09-07-2025
- 22. Madland – gentænk madsystemet! med Marie Sainabou Jeng 09-07-2025
- 21. Hvordan sikrer vi Aarhus lokale resiliente madsystemer? 07-07-2025
- 20. Bondelauget for småskala-bønder på Djursland med Kristina Laut og Sally Morell Lundorff 07-07-2025
- 19. ‘Vores gæster ved aldrig, hvad de får’ med Emil Petersen 07-07-2025
- 18. Generationsskifte i Peters Gartneri med Nina Frank og Pernille Smidt 07-07-2025
- 17. Økologisk Ungdomsbevægelse med Rasmus Dose Sandorff 07-07-2025
- 16. Fem jordbud for regenerativ bevægelse med Anton Scharling Krebs 13-10-2024
- 15. Fællesskab og regenerativ økologisk byfarm med Livia Urban Swart Haaland 13-10-2024
- 14. 99 % dansk, lokal og i sæson-restaurant – hvordan? Med Christer Bredgaard 13-10-2024
- 13. Regenerativt og biodiverst mølleri med Emilie Hansted Berning 13-10-2024
- 12. Politisk udspil for levende jord med Franciska Rosenkilde 13-10-2024
- 11. Sundhed og klima på industriens præmisser? Mød Kristin Evensen Friis 13-10-2024
- 10. Gentænk København som madby med Sophie Hæstorp Andersen 17-11-2023
- 9. Doughnut-økonomi som drivkraft i byudvikling med Jacob Rask 30-10-2023
- 8. Skolehavers samfundsrolle i jordens vigtigste årti 14-09-2023
- 7. Roskilde Festival som aktivistisk og madpolitisk scene 27-08-2023
- 6. Jordbrug, iværksætteri og det gode liv med Tine Svensson 30-11-2022
- 5. Jord, klima og retfærdighed med Sarah Hellebek 06-04-2022
- 4. Omstilling til lokale råvarer i restauranter og kantiner med Line Rise Nielsen 03-11-2021