Bearnaise er Dyrenes Konge
Bearnaise er Dyrenes Konge er madanmeldelse på radio. Forfatteren Martin Kongstad anmelder en restaurant efter 13-skalaen og taler med sin ledsager undervejs.
Seneste episode
Hvordan får man plantebaseret mad til at smage af mest muligt? (28.02.2024)
Tidligere episoder
- Hjemme hos Søren Gericke - del 2
- Hjemme hos Søren Gericke - del 1
- Modeuge special
- I Rom med Eva Ravnbøl
- På Ambra med Ditte Okman
- På Theo med Lars Worning
- Året der gik Bearnaise - del 2
- Året der gik Bearnaise - del 1
- En penthouselejlighed i Rom med Claes Bang
- Best of Bearnaise del 2 - til kokkene
- Best of Bearnaise del 1
- På besøg hos Brian Mark Hansen på Søllerød kro
- En slentretur med mesterkokken Christian Puglisi del 2
- På slentretur med stjernekokken Christian Puglisi del 1
- På besøg hos madlogen 'Chaîne des Rôtisseurs'
- På banen med William Kvist
- Bearnaisemagasinet - Bo Bech i New York, karrykursus og Verdens-Claess
- Frokost i Rom og sagaen om Cacio e Pepe
- By-kvæg i tre etager
- Digterkokken Chano Jørgensen
Andre podcasts
-
Sagen Genåbnet
-
The Cabral Concept
-
Mørklagt
-
Banka ve Finans Hukuku Podcast Serisi
-
Nyt fra Kondrup
-
Schøtministeriet
-
Stemmen bag Stemmen
-
Afhørt
-
FILTERLØS HIPHOP
-
Hjerteflimmer for voksne
-
Hankøn
-
Off Menu with Ed Gamble and James Acaster
-
SelfCare Talks - en SelfCare Club Podcast
-
60 år og fyret
-
Børn på bagsædet: Quiz og vittigheder for hele familien
-
Mord i Nord
-
Bandeland
-
Nervesystemet - Adfærd og Forandring
